FLOWarica

Objavljeno:

Odbacivanje suvišnog

Nastavljamo dalje u duhu Samhaina. Ostale su nam još dvije vježbe iz "Knjiga življenja i umiranja". Ostatak vježbi nalazi se na Instagram i Facebook profilu.

Petak je idealan dan da napravite nešto za sebe. Dan koji možete iskoristiti za pročišćavanje prostora u kojem živite. Otvorite barem jedan ormar i izbacite sve što vam više ne koristi. Poklonite dalje ili reciklirajte. Otvorit ćete vrata novome. Ili ćete kao ja shvatiti da imate dovoljno svega čak i kada hrpa toga nestane. :-)

Počistite barem jedan kuhinjski ormarić od kojeg vam se zavrti u glavi kad ga otvorite. :-)

Pregledajte kutije s papirima i riješite se onih koji više ne služe ničemu. 

Moj posao bit će eliminiranje fotografija u mobitelu. Krcat je. Vezana sam za njih i baš zato ću ih pustiti da idu svojim putem. Pogotovo ovogodišnje fotografije. Njih sam proživjela svjesno i ostalo je sjećanje koje je jako živo. Neke stvari je bolje ostaviti prošlosti, pogotovo ako ste s njima zaista završili.

Petak ću prilagoditi sebi. Navečer imam zadnji susret "Programa za žene" s Anitom Vadas. Hvala joj na prilici ponavljanja. Jedno mi je jutro stigla poruka želim li kao netko tko je prošao program, prisustvovati opet, u službi podrške novim polaznicama. Pristala sam i shvatila koliko sam napredovala od samih početaka. Dobro dođe ponavljanje gradiva jer s radom na sebi uvijek dolazite do novih otkrića.

Danas mi je dan da od suhog cvijeća napravim bukete koji će biti dekoracija prostoru. Ovako su mi samo podsjetnici zašto sam ih skupljala. Pripremam se za malo obiteljsko druženje pod maskama u subotu. Kokice na old school način, pizza i film.

Djeca su prihvatila Halloween kao priliku za druženje i dan kada nam dolaze gosti.

A oni jako vole goste. Kao i ja. :-)

Želim vam ugodan i miran vikend.

Ja sam jučer primila toliko informacija koje su me emotivno pokrenule da imam na čemu raditi. Zanimljivi su uvidi kada gledate na situaciju zrcalno. I pitate se zašto reagiram, kada odgovor leži u meni? 

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »