Dražen

Dražen

Pozdrav, ja sam Dražen.

Student Kineziologije smjer Kineziterapija.

Ground Force Method level 1 instruktor.

Oduvijek sam imao ogromnu ljubav i potrebu prema kretanju. Dugi niz godina sam igrao košarku i vježbao u teretanama. Imao sam problema s ozljedama te nisam mogao uživati u svakodnevnom životu
U traženju rješenja za moje bolno tijelo došao sam do zaključka da je jedna od najvećih ljudskih potreba za život upravo pokret. To me motiviralo da uložim u sebe, edukaciju i shvatim kako moje tijelo funkcionira, ipak živim u njemu zar ne?

Trenutno se educiram u smjeru rehabilitacije želim biti u mogućnosti educirati ljude i rješavati kronične tegobe modernoga doba. Cilj mi je biti najbolja verzija sebe kako bi u potpunosti mogao pomoći drugim ljudima.

Kontakt obrazac

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se želite upisati u neki od naših programa, kontaktirajte nas a mi ćemo Vam se obratiti u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »