Martina

Martina

Moje ime je Martina.
Instruktor sam grupnog fitnessa uz glazbu i licencirani Ground Force Method lvl 1 instruktor.

Ljubav prema pokretu počela sam razvijati kroz dugi niz godina bavljenja plesom kojeg još uvijek njegujem. Ples je taj koji mi je pomogao u izgradnji samopouzdanja i zbog njega sam shvatila da želim više u životu, a isto tako i da mogu više - nema prepreka, samo želja i rad! Kao velikom sanjaru to mi nije bilo dovoljno. Krenula sam proširivati sustav sa srodnim načinima kretanja tijela zato što je pokret neophodan prvenstveno za zdravlje.
Želja mi je također taj isti osjećaj prenijeti ljudima, potaknuti ih da u svom životu, u sebi, pronađu nešto vrijedno truda, pronađu ono što će ih iz dana u dan gurati da postignu što više te postanu zadovoljne osobe, da kroz svoj život ne prolaze nego svaki dan istinski žive.

Jednostavno je - budi ono što želiš biti. Prepusti se.

Kontakt obrazac

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se želite upisati u neki od naših programa, kontaktirajte nas a mi ćemo Vam se obratiti u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »