Mihaela

Mihaela

Ja sam Mihaela.

Volim život. Volim pokret. Volim sport.

Tako je moja priča i krenula. Aktivna i razigrana su dvije riječi koje me neprestano prate od djetinjstva do današnjeg dana.

2008. godine sam se pojavila na vratima jednog brodskog fitness centra gdje su mi omogućili stvarno iskustvo kao trenera. Moj prvi odlazak na edukativnu konvenciju u Zagreb mi je potvrdio moj fitness put. Nakon prve, nanizalo se još mnogo konvencija diljem Hrvatske. 2010. godine sam završila tečaj za sportskog trenera u Umagu, SoSPORT TRAINING COURSE, nakon kojeg sam radila dvije ljetne sezone kao sportski trener u sklopu animacije. 2012. godine odlazim u Ljubljanu gdje postajem licencirani Zumba instruktor i time se pridružujem u jednu ogromnu i veselu plesnu zajednicu. Znanja i iskustva nikad dosta stoga 2014. godine završavam tečaj za instruktoricu grupnog fitnesa uz glazbu te 2015. postajem licencirani instruktor pilatesa i joge.

Kada bi me pitali koji mi je program najdraži, stavili bi me pred težak odabir. Svaki program nosi svoju jedinstvenu ljepotu, a svi oni zajedno u nazivniku sadrže kretanje. To je ono što izabirem iz dana u dan.

Kontakt obrazac

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili se želite upisati u neki od naših programa, kontaktirajte nas a mi ćemo Vam se obratiti u najkraćem mogućem roku.

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »