Novosti

Objavljeno:

Be different - Be strong 2017

Be different - Be strong 2017

Bili smo na konvenciji
BE DIFFERENT - BE STRONG 2017.

Za dvadesetak članova Fitness centra FLOW i naše trenerice Mihaelu i Tinu nedjelja (21. svibnja 2017.g.) definitivno nije bila dan za izležavanje. Vesela prijateljska atmosferica stvorena je već na samom okupljanju pred autobusom kojim smo u 7:30 sati krenuli prema Osijeku na sportsku konvenciju Be different - Be strong (BDBS). Prije šest godina organizirala ju je Osječanka Irena Slovaček kako bi u svoj grad dovela prezentere koje je gledala putujući po svijetu, kako bi Osječani vidjeli što postoji na fitness sceni i kako bi se zabavili. Sada redovno na konvenciju dolaze ekipe iz Srbije, zagreba, Kutine, Splita, dakako Slavonskog Broda pa čak drugu godinu za redom i skupina vježbača iz Engleske.

Energična glasna glazba na drugom katu trgovačkog centra Portanova mamila je i nevježbače na promatranje događaja, a sudionici BDBS-a uživali su u raznovrsnim programima: yoga pilates, piloxing (kombinacija pilatesa i boxa), step aerobik, kettlebell, pump, dance, itd. Na svakom satu je dvorana bila puna vježbača. Koliko je bilo izazovno vježbati i okušati se u novim programima koji su hit na svjetskoj sceni, toliko je bilo zanimljivo i samo promatrati nevjerovatnu pozitivu sudionika. Karizmatični prezenteri nasmijavali su svojom veselom ekspresijom lica, pokretima tijela, energičnim, euforičnim uzvicima,...
Organizatorica Irena je kao jedan od novijih programa tijekom našeg razgovora izdvojila pound program s udaraljkama za bubnjeve, ali je i sama ostala dirnuta i iznenađena jer su prezenterice Sanja Nikšić i Jasna Đokić poslije treninga nagrađene ovacijama ravne nekom koncertu.

Svoj dojam izrekla je naša članica Andrea Vološčuk: BDBS bio je fenomenalan. Mene je osobno oduševio pound. Tako je dinamičan program, brz, ponese te, izgubiš se u vremenu i prostoru. Stvarno nešto novo, drukčije i nadasve jako zanimljivo. Ukupan dojam? Definitivno dobro iskorišten dan, naučila sam puno novih stvari, popravila neke svoje nepravilnosti i što je najvažnije od svega, uživala, zabavila se.. i sutra ću sigurno imati upalu mišića!
I naša članica Mirela Alfeldi se složila da je na konvenciji bilo fenomenalno jer su energija instruktora i vježbača bile konstantno na vrhuncu, a sve su demonstracije odlično odrađene.
Još u autobusu bili smo začuđeni što nije održan niti jedan trening zumbe. Trebala je u programu konvencije biti i zumba. Željela sam nekoga izvana tko bi svim zumbašima bio zanimljiv. Naša hrvatska zumba scena se već jako dobro pozna, stoga sam pozvala Nevenu Komazec, internacionalnu dance fitness prezentericu, ali je otkazala dva tjedna uoči konvencije. Potrudit ću se više sljedeće godine, rekla nam je Irena.

Nekoliko sati treniranja, puno sati druženja, smijeha, malo šopingiranja, malo fotkanja.. i proletjela je nedjelja. Je li bilo što negativno? Naravno - nije samo Andrea nego je gotovo cijela naša ekipa sutradan dobila upalu mišića!
Ostatak fotografija pogledajte u galeriji.

Autor: Marija Čalušić

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »