O nama

Troje prijatelja; ljubav, hrabrost, promjena, jednostavnost. FLOW.

Biti dovoljno hrabar da učiniš ono čega se najviše bojiš!

Od ideje do realizacije, od straha do hrabrosti. Troje prijatelja žele promjenu, ne znaju odakle krenuti i odluče krenuti od samih sebe. Mihaela, Martina, Dražen - evo nas; pobijedili smo mnoge strahove i učinili nešto za sebe, ne planiramo stati!

U ponudi imamo grupne treninge s individualnim pristupom. Zbog toga imamo optimalan broj vježbača u grupama kako bi svaka osoba dobila najvišu razinu usluge. Fokus nam je na kontroli vlastitog tijela. Kroz određene regresije i progresije vježbi educiramo naše članove o posturi tijela, kako izvesti vježbu pravilno, kako se kretati te ponovno zavoljeti pokret i svoje tijelo jer ono je naš najbolji i jedini rekvizit koji doista trebamo.


Cilj nam je ohrabriti Vas, da započnete putovanje u zdraviji i kvalitetniji život kroz pokret. Želimo Vam pokazati potencijal koji imate i kako je sve što ikada poželite moguće - ako ste hrabri i doista želite to. 

Rasti. Inspiriraj. Prepusti se.

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »