Novosti

Objavljeno:

Urban Heels - Advanced & Novosti

Urban Heels - Advanced & Novosti

Pred nama je posebna Advanced radionica!
Ukoliko ste do sada imali želju doći na radionicu, a niste, ovaj mjesec je idealna prilika jer se već idući mjesec radionica neće održati. Zašto?
Ako zauzmete mjesto na radionici saznati ćete sve detalje, ali jedan veliki ću vam otkriti ovdje. Urban Heels ulazi u ponudu uz ostale programe FLOW-a. To znači da nećemo imati više radionice jednom mjesečno, ali će po potrebi biti organizirane za sve vas koji želite program isprobati, družiti se ili samo s vremena na vrijeme zaplesati zanimljive koreografije.
Posebna je i po tome što je tematska - Valentinovo/Maskenbal/Fifty shades of grey. Da, dobro ste pročitali. Zaplesati ćemo pod krinkama uz advanced koreografiju (koreografija srednjeg stupnja).
Radionica će se održati 26.02.2017.g. u 14:00h i isključivo je za prijavljene. Broj je ograničen na 20 osoba, brzo zauzmi svoje mjesto!

OBAVEZNO: Prijava u inbox ili na mail: Martina@flowcentar.hr

DRESSCODE: cipele, čizmice (na petu); maska/krinka (tajanstvena, prekriva dio lica), tamnija odjeća
Učinimo još jednu nedjelju ženstvenom i zabavnom.
Don't walk, dance.

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »