Aktivnosti

Urban Heels!

Urban Heels!

Urban Heels je plesna ideja nastala u ženskoj garderobi gledajući sve štikle, cipele i čizmice koje posjedujem - a ne upotrebljavam često. Spoj plesa i obuće s potpeticom malo koju ženu će ostaviti ravnodušnom. 
Odlučila sam za početak jednu nedjelju mjesečno učiniti ženstvenom i zabavnom, kako sebi tako i onim curama koje ugrabe mjesto na radionici. Ponekad će radionice biti tematske pa će zahtijevati određeni dresscode, ali ono što je isto iz mjeseca u mjesec su cipele/čizmice na petu i udobna odjeća.
Radionica je zatvorenog tipa - nema gledanja, samo za prijavljene. Plesno iskustvo nije uvjet, ali je poželjno!
Svaka radionica će imati naznaku o kojoj težini koreografije se radi, a to su: Basic, Advanced i Expert.
Basic: jednostavni stupanj koreografije u kojem plešemo samo na ritam, koreografija se izvodi na cijelu pjesmu;
Advanced: srednji stupanj koreografije u kojem radimo kako na ritam tako i na tekst, koreografija se izvodi na određeni dio pjesme.
Expert: najzahtijevniji stupanj koreografije u kojem uz Advanced ubacujemo zahtijevnije plesne pokrete i elemente

Porast samopouzdanja, razvoj plesnih sposobnosti, osjećaj slobode i prihvaćanje same sebe samo su neki od benefita koje ćete osjetiti nakon par radionica. 
Najave će se objavljivati na Facebook stranici, a mjesto se zauzima prijavom u inbox.
Prepusti se.

Martina

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »