Aktivnosti

Objavljeno:

Dobili smo priliku snimati za HRT

Znate onaj osjećaj kada vam se pruži toliko dobra prilika u životu da ne možete vjerovati da se to upravo vama događa? Upravo to se dogodilo nama kada smo saznali da ćemo imati snimanje za HRT.

Kako se ništa u životu ne događa slučajno, tako je i ova prilika imala svoj razlog. Koji je točno, ne znamo, ali smo uvjereni da je ta prilika plod naše ljubavi i truda prema nama samima i prema ovom poslu koji radimo. Mi volimo svoj posao i smatramo da je to jedna od najbitnijih stavki.

Počelo je s odlaskom na seminar Kliničke somatike u Zagrebu gdje je Dražen osjetio da bi trebao ići i učiti. Nekoliko mjeseci nakon toga, kontaktirala ga je kineziologinja Jelena Skender koja je uz to još završila učilište Body tehnike, niz seminara Sttot i Balanced body Pilates škole u Rimu i Koelnu, jednomjesečnu edukaciju u Americi pod vodstvom Rebecca Leone. Jelena je trenutno u dvogodišnjoj edukaciji iz biomehanike za Restorative excercise specialist-a pod vodstvom Katy Bowman. Jedna stručna osoba bogata znanjem. Preporučila nas je Vesni Mimici jer je vidjela da pristupamo poslu na drugačiji način te nas je odlučila podržati, točnije stvorila nam je priliku da stupimo u kontakt s Vesnom.

I dogodilo se, prvo službeno snimanje za HRT. Bili smo sretni, nervozni, iznenađeni. Obogaćeni novim iskustvom, stvorili smo još veću želju za ulaganjem u svoje znanje i daljnjem napredovanju. Zapravo, ono što vam želimo reći je da učinite ono što želite, nije bitno hoće li to biti promjena poslovnog mjesta, odlazak na edukaciju ili nova frizura. Zašto? Jer nikad ne znate koga ćete novog upoznati, koje će se nove mogućnosti otvoriti i koliko bogatija osoba ćete biti. 
Kako je to sve izgledalo pogledajte u prilogu HRT-a.

Prijavite se na newsletter

Web stranica flowcentar.hr radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti koristi kolačiće (eng. cookies) i slične tehnologije. Ako nastavite s pregledom stranice, smatrat ćemo da ste suglasni s navedenom uporabom.  Više informacija »